Маленька біла квартира

У блогах зазвичай розташовують додаткову інформацію щодо проекту, корисні відомості для клієнта, рекламну інформацію. Тут ви зможете розмістити статтю, яка вас цікавить, підібрати привабливі шрифти, а також використовувати інші інструменти, які зроблять статтю цікавою для читача. Зазвичай увагу привертають яскраві, конкретні заголовки, а також додаткові матеріали: відео, статичні та анімовані картинки.

Використовуйте зображення

Ви можете вставляти картинки як статичні, так і анімовані. Красива фотографія прикрашає будь-який текст, без ілюстрацій статті виглядають сухо і формально. Завантажити зображення також просто, як відео. Чим більше якісних картинок з'явиться на сторінці, тим краще буде враження у читача.

Ви можете зробити свої фото, купити картинки у фотобанку або скористатися безкоштовними складами. Проілюструйте ваше меню, інтер'єр і зовнішній вигляд вашого закладу, це приверне увагу потенційних клієнтів. Найкраще використовувати якісні фото з високою роздільною здатністю.

Розташуйте товари

У блогах зазвичай розташовують додаткову інформацію щодо проекту, корисні відомості для клієнта, рекламну інформацію. Тут ви зможете розмістити статтю, яка вас цікавить, підібрати привабливі шрифти, а також використовувати інші інструменти, які зроблять статтю цікавою для читача.

Зазвичай увагу привертають яскраві, конкретні заголовки, а також додаткові матеріали: відео, статичні та анімовані картинки.

Використовуйте відео

Ви можете розмістити на сторінці відео з YouTube, яке можна дивитися, не переходячи на інший сайт. Відео не тільки привертає увагу читача, а й доповнює інформацію, подану в статті. Розмістити ролик можна за допомогою всього декількох кліків. Це стане в нагоді, якщо ви зняли промо-ролик до якоїсь події, пов'язаної з ваші проектом.

Відео це один з кращих рекламних типів контенту воно солідне, привертає увагу і краще запам'ятовується, ніж проста картинка або текст. Тому наповнивши блог відеороликами, ви зможете залучити значно більше людей до вашого проекту. Налаштуйте для отримання дозволу розташування ролика так, як вам подобається.

Меню

Контакти

м. Київ, вул. Київська

+38 (099) 000 00 00

example@mail.com

New Store © -